Skip to content

Ons doel!

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren om de beste versie van hunzelf te worden! Waarvan naar onze mening fitness de belangrijkste bouwsteen is om dat te worden. Wij willen een community bouwen van mensen met de zelfde mindset die elkaar verder kunnen helpen in het leven! 
    
Veel mensen onderschatten wat voor een positieve invloed de sportschool op iemands leven kan hebben! Dat willen wij veranderen!
    
Voor mensen die net beginnen in de sportschool willen wij de handvatten bieden die wij zelf vroeger misschien wel hebben gemist! Daarom bieden wij scherp geprijsde trainingsschema's zodat jij precies weet wat je moet doen op het begin van jouw sportschoolavontuur! 
   
Wij begeleiden mensen graag bij hun avontuur in de sportschool en alles wat daar omheen komt kijken! Daarom hebben wij ook ons eigen Online Coaching programma, daarin bieden wij de persoonlijke begeleiding die jou naar het volgende level kan brengen! Wat je doel ook is! Afvallen, cutten, aankomen in spiermassa, alles is mogelijk! Natuurlijk moet het wel realistisch zijn, wij zullen nooit sprookjes verkopen! Alles wordt eerlijk en open overlegd zodra jij jouw Online Coaching traject bij ons begint! 
 
Daarnaast zijn wij druk bezig met het creëren van onze eerste kleding collectie ooit! Het zal een selectieve collectie zijn van een aantal producten waarvan wij met trots kunnen zeggen dat ze alles representeren waarvoor wij als Lasting Lifestyle staan! Wij kunnen niet wachten, natuurlijk hopen we dat jullie er ook bij zijn! De collectie zal waarschijnlijk in de zomer van 2024 online komen, zien we jullie dan?
 
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle
Lasting Lifestyle

Cart

Your cart is currently empty.